USS

 
Ungdomssektionens styrelse 2017:
 
Sofie Wimark

Sofie är 18 år och går andra året på Realgymnasiet i Uppsala. I USS är Sofie ungdomsledamot vilket betyder att hon går på stora styrelsens möte. Sofie är fodervärd på ridskolehästen Edition K (Eddie) och rider på honom tre gånger i veckan, hon rider även på Säva med sin klass en dag i veckan. Sofie är en glad och sprallig tjej som alltid hittar på något nytt bus. Sofie kan man träffa i stallet nästan varje dag men när hon inte är i stallet så brukar hon vara med kompisar.

 

Wilma Brunnberg

Wilma är 15 år och går på västra Stenhagenskolan. I USS är hon vice ordförande och har ansvar för att lappar om aktiviteter kommer upp. Wilma är en glad och sprallig person med många roliga idéer. Wilmas favorithäst är ridskolehästen Adonis som hon även är fodervärd på och rider tre gånger i veckan. Wilma är i stallet nästan varje dag, men när hon inte är i stallet så brukar hon vara med kompisar.

 

Elin Jonsson

Elin är 16 år och bor i Uppsala där hon går första året på Rosendalsgymnasiet. Hon sitter som ordförande i styrelsen. Elin har en egen häst som heter Philippa, som tidigare varit ridskolehäst på Säva. När hon inte tillbringar tid i stallet, vilket hon gör de flesta dagarna, så gillar hon att träffa kompisar och att träna. Elin är en väldigt snäll tjej som alltid är glad och hjälpsam.

 

Erika Wimark

Erika är 17 år och bor i Örsundsbro. Hon går andra året på Jensen gymnasium och i USS är hon kassör samt skötaransvarig. Hennes favorithäst är ridskolehästen Tequila som hon är fodervärd på och rider på onsdagar, lördagar och söndagar. Förutom att vara i stallet så gillar Erika att vara med kompisar och att spendera pengar. Erika är en tjej som alltid är glad och positiv. 

 

Agnes Sandberg

Agnes är 15 år och bor i Uppsala där hon går i 8an på Jensen grundskola. Agnes är skötaransvarig i USS. Hennes favorithäst är ridskolans ponny Ronnie som hon också är fodervärd på, honom rider hon på måndagar, lördagar och söndagar. När Agnes inte är i stallet så gillar hon att vara med kompisar, äta mat, spendera pengar och att snapa.

 

Caroline Nilsson

Caroline, ”Carro”, är USS sekreterare. Hon är 18 år och går i trean på Västerlundska gymnasiet. Carro bor i Örsundsbro och rider på Säva på tisdagar, hon är även i ett annat stall ca två gånger i veckan. Hennes favorithästar är Fiffi och privathästen Melvin. På fritiden gillar Carro (förutom att vara i stallet) att träffa kompisar och att gymma. Hon är en supertrevlig och glad tjej som alltid ställer upp!

 

Amanda Feldt

Amanda är en glad tjej som sitter med som ledamot i styrelsen. Hon är 14 år och går i 8:an på Eriksbergsskolan i Uppsala. Hennes favorithäst är ridskolans häst Zansibar som hon är fodervärd på. Honom rider hon på måndagar, fredagar och söndagar. Förutom att vara i stallet så tycker hon om att lyssna på musik. 

 

Jenny Zettergren
Jenny är 15 år och går på Tiundaskolan. Jenny är ledamot i USS vilket betyder att hon hjälper till där det behövs. Hon är en glad och snäll person som alltid kan hjälpa till. Jenny är fodervärd på ridskolehästen Bobby och hon är i stallet på måndagar, fredagar och söndagar. På fritiden gillar hon att spela fotboll och vara med vänner. 
 
Elin Dahlberg
Elin är en glad tjej som alltid är hjälpsam och skrattar mycket. Hon går på kunskapsskolan i Uppsala och på fritiden så rider hon och spelar innebandy. Elin har sedan två år tillbaka en d-ponny som heter Joskin som hon tävlar med mest i dressyr, men även hoppning. Elin gick med i USS hösten 2016 och sitter med som ledamot.
 
 
 

                                                                                                                                                          

 

 

Trackback
RSS 2.0