Skötarkvällen!

Här kommer bilderna från Skötarkvällen!

Först lekte vi lekar!


Sen gick vi på tipspromenad


Sen byggde vi fram lite hinder och hoppade!

Sen åt vi korv, mums!


Vi gick också ut på terräng banan och lekte en stund!


Om du vill att vi ska ta bort någon bild är det bara att skriva det här i våra kommentarer!

OBS! Stallrally framflyttat!

På grund av för få anmälda är Stallrallyt på söndag framflyttat.
Vi kommer att återkomma med ett nytt datum för Stallrally så fort som möjligt.
Håll utkik här på hemsidan och i stallet!

Vänliga hälsningar USS


Skötarkväll!



VILL DU VARA MED I VI I STALLET?


Bilder från Påskäggsjakten!


Sara B

Sara Bjerkliden är en trevlig tjej född 1998 och går alltså i 7an, och är väldigt duktig i skolan, och tillhör den yngre delen av styrelsen. Hon är ny i styrelsen för i år men vi tror att hon och de andra nya kommer att göra en jättebra jobb! Sara har mycket starka åsikter, något som man kan se på hennes blogg om man har varit inne där och kollat någon gång.

Sara har även en egen ponny som heter Ronda som hon köpte i december 2011. Innan Sara köpte Ronda stod hon på ridskolan (där hon fortfarande är uppstallad men nu äger Sara henne och inte ridskolan) och Sara var fodervärd på henne och tävlade redan då. Sara och Ronda tävlar i både hoppning och dressyr och de är väldigt duktiga! De har startat fälttävlan några gånger med finfina resultat. Eftersom Sara har en egen häst så är hon i stallet nästa varje dag så det är väldigt lätt att få kontakt med henne eftersom Sara är, precis som oss andra i USS, en glad och trevlig tjej, så var inte rädda för att gå fram och prata med henne om ni ser henne i stallet.

Bortsett från att rida och pyssla med sin häst gillar Sara även att fota (något hon är väldigt duktig på) och nörda tv-serier som till exempel, Vampire Diaries, Glee, Gossip Girl, Greek och Teen Wolf (vi äldre i styrelsen känner oss lite tveksamma till hur hon har tid att följa så många).


Information av Ebba

Michelle


Michelle Ericsson kom med i styrelsen för två år sedan och sitter som suppleant i USS. Michelle är född 1995 och fyller alltså 17år den 9 augusti. Hon bor i det lilla samhället Örsundsbro och hon går på samhällsvetenskapsprogrammet inriktning media på GUC (Grafiska Utbildningscenter) i Uppsala.

Michelle är just nu fodervärd på storhästen Armani och honom rider hon på torsdagar, fredagar och lördagar. Med Armani ska hon även vara med i storhästhopplaget i allsvenskan det här året.

Förutom att rida tycker Michelle också om att fota vilket hon är väldigt bra på!

Michelle är en väldigt glad och snäll tjej som oftast har ett leende på läpparna!

Michelles favoriter:

Färg - blå och svart

Mat - grillat kött, klyftpotatis & bearnaisesås

Ämne - historia

Årstid - sommar

Hästfärg - brun

Information av Olivia


Minna

Minna är en sprallig och glad tjej som bryr sig om alla människor runt omkring sig. Hon blir 17 år 2012 och går första året på Jensen Gymnasium. Där läser hon linjen Samhällsvetenskap med inriktning på Beteendevetenskap. Minna sitter nu som sekreterare i styrelsen vilket alla tror kommer passa henne alldeles utmärkt!

Minna rider två gånger i veckan, på Tisdagar och i andra hoppgruppen på Fredagar. Så om du vill prata med henne eller bara träffa henne, eftersom att hon är så känd, så kan du hitta henne i stallet då!
När Minna inte är i stallet så går hon i skolan, är med sina kompisar, lyssnar på One Direction, sitter vid datorn eller så läser hon böcker och kollar på TV-serier.

Favorithäst: Cannon
Favorit TV-serie(r): Vampire Diaries, Secret Circle, Teen Wolf, Legend of the seeker, Criminal Minds och NCIS
Världens bästa låtar: Alla som One Direction gjort men speciellt One Thing, Moments och Another World.
Favoritfärg: Grön
Minnas fobi(er): Ormar, sniglar och katter (förutom Molly!)
Bästa som finns: Hästar, One Direction, Bandy och mina vänner!

Om man ska beskriva Minna med ett ord så skulle det inte gå, men jag kan prova med en mening.
Hon är en mycket omtänksam människa med ett leende på läpparna. Förlåt den där meningen var inte bra.
Kortsagt: Minna är en jätte trevlig tjej som alltid finns där om man vill prata om någonting. Så om det är någonting ni undrar så SPRING till Minna, hon kan allt. Tveka inte utan SPRING till henne på momangen så att hon kan hjälpa just Dig! Det där lät lite som en reklamslogan.



Information av Michelle

Ebba

Ebba är en tjej som alltid är glad och snäll. Hon är också väldigt lång! (Enligt mig). Hon bor i Uppsala och hon har en mamma, pappa och en tre år yngre lillebror.Ebba har inget djur, på grund av allergier i familjen, men hon skulle gärna vilja ha ett. Då skulle hon helst vilja ha en katt eller en hund.

Hon rider här på säva kl.18.30 på tisdagar för Lollo, och favorithästen är Tequila.  Och så rider hon på lurbo sedan tio år tillbaka och där är favorithästen Svea. Hon tycker mest om dressyr men gillar självklart hoppning också. Ebba kom med i USS år 2011.

Ebba går första året på IB, som egentligen heter något så krångligt som International baccalaureate på katedralskolan. Där är det massor med plugg och väldigt mycket engelska.När Ebba inte är i stallet eller pluggar så gillar hon att fota. Hon gillar att äta skräpmat, godis chips och glass. Ebba tycker mest om sommaren, då det är soligt och varmt, och hon gillar speciellt inte hösten då det är kallt och grått.

Om ni undrar någonting i stallet kan ni alltid gå fram till Ebba om ni får syn på henne. Hon är snäll, glad och vet det mesta!


Sara T

Sara bor mitt ute i ingenstans (=i skogen i Vänge) men är, trots bristen på grannar och närhet till affärer och sådant, en väldigt glad och snäll tjej som man alltid har roligt tillsammans med. 
Just nu går hon i 9:an på Kunskapsskolan, men efter sommaren börjar hon i gymnasiet. Då vill hon gå natur på Rosendal och det blir nog inga problem för henne att komma in eftersom hon satsar mycket och har bra betyg i skolan.
Sara har en egen häst som står på Säva och han heter Bimlis Vallixi. Bimlis ägdes tidigare av ridskolan men sedan såldes han till Sara. De tävlar mycket i både hoppning och dressyr, och de ska vara med i båda Div.3 lagen i vår. Speciellt fin tycker jag att Bimlis har blivit i dressyren sedan han kom till Sara, hon har ridit ända upp till LA på honom med bra resultat! :)
Eftersom Sara är en riktig djurvän har hon inte bara en häst, utan även en hund och inte mindre än 3 katter. Hunden kallas för Cappo och är en mycket söt tibetansk terrier. Katterna heter Artemis, Asterix och Busan. Så på fritiden, när Sara inte pluggar eller är med sina kompisar, tillbringar Sara mycket tid med sina djur.
Sara kom med i USS förra året och satt då som suppleant. Numera är hon vice ordförande och skötaransvarig, vilket hon säkert kommer att fixa superbra.
Var inte rädda att fråga henne om det är någonting ni undrar, för hon svarar så gärna på era frågor!


Information av Klara

Olivia

Olivia är en väldigt glad, omtänksam och hjälpsam person. Hon är supersnäll och trevlig så om ni har några frågor tveka inte att gå fram till Olivia, hon har svar på det mesta! Olivia är född år 1997, den 15 Juli.  Hon är en väldigt snäll kompis som man alltid har roligt och får en massa positiv energi utav!

Hon har en rad intressen, ridning (självklart!) - varje måndag 18.00 och varannan lördag i hoppspecialen, hon går på kör, spelar bas, pluggar som en dåre och tycker även om att åka skidor. Som sagt pluggar Olivia som en dåre, då överdriver jag inte. Hon pluggar massor, men hon får också väldigt höga betyg och är väldigt duktig så arbetet ger resultat!

Olivia har några höns, tre syskon, en mamma och en pappa. Olivia bor med sin familj en bit från allt som folk är, mitt ute i ingenstans, vid Hammarskogs området.

Detta är Olivias första år i styrelsen och hon sitter nu som kassör. Det passar henne utmärkt, hon har ordning och reda, koll på allt!



Information av Cissi

Klara

Klara Jonsson!
Klara är en väldigt snäll tjej som tar stort ansvar i USS. I år sitter hon nämligen som Ordförande. Hittills har Klara gjort ett super bra jobb och jag tror att hon kommer fortsätta så hela året.
Klara är inne på sitt tredje år i USS vilket gör att hon, tsm med Michelle, är veteranen i gänget.
Klara går i nian på Eriksbergsskolan men till hösten är det dags för första året i gymnasiet.
Klara vill gå Naturvetenskapsprogrammet på Rosendalsgymnasiet vilket jag tror kommer passa Klara väldigt bra.
Klara är fodervärd på den söta fjordingen Cheenis som hon precis har börjat rida efter en lång tid som fodervärd på Quattro. Det har hittills gått väldigt bra för de, t.ex. Så tog de silver på DM i hoppning för lektionshästar i år. Så se upp alla C-ponny ekipage, Klara och Cheenis kommer bli svåra att slå! Klara rider i dressyrgruppen på onsdagar, den andra hoppgruppen på fredagar samt så rider hon ut på söndagar. Om du vill träffa på Klara i stallet så är hon för det mesta där dessa dagar. Var absolut inte rädda för att fråga Klara om det är något ni undrar över, hon är jätte snäll!
Klara bor i Norby tillsammans med sina föräldrar och sina två systrar samt med deras nya familjemedlem, hunden Melvin. En av Klaras systrar är Josefin, som också sitter med i USS.
När Klara inte är i stallet så gillar hon att springa/träna, vara med kompisar och mysa med Melvin.
Snabbfrågor!
Favoritmat: Kött, klyftpotatis och god sås
Favoritdjur(förutom hästar): Hund
Favorithäst/ar: Quattro, men Cheenis är också söt!
Favoritämne: Matte och franska
Det här visste vi inte om Klara: Många kanske vet det vid det här laget, men Klara har också spelat freespee i några år. Det slutade med att hon spelade EM. Nu har Klara dock lagt freespeen på hyllan för att satsa mer på hästarna!
Klara Jonsson!
Klara är en väldigt snäll tjej som tar stort ansvar i USS. I år sitter hon nämligen som Ordförande. Hittills har Klara gjort ett super bra jobb och jag tror att hon kommer fortsätta så hela året.
Klara är inne på sitt tredje år i USS vilket gör att hon, tsm med Michelle, är veteranen i gänget. 

Klara går i nian på Eriksbergsskolan men till hösten är det dags för första året i gymnasiet.
Klara vill gå Naturvetenskapsprogrammet på Rosendalsgymnasiet vilket jag tror kommer passa Klara väldigt bra.
Klara är fodervärd på den söta fjordingen Cheenis som hon precis har börjat rida efter en lång tid som fodervärd på Quattro. Det har hittills gått väldigt bra för de, t.ex. Så tog de silver på DM i hoppning för lektionshästar i år. Så se upp alla C-ponny ekipage, Klara och Cheenis kommer bli svåra att slå! Klara rider i dressyrgruppen på onsdagar, den andra hoppgruppen på fredagar samt så rider hon ut på söndagar. Om du vill träffa på Klara i stallet så är hon för det mesta där dessa dagar. Var absolut inte rädda för att fråga Klara om det är något ni undrar över, hon är jätte snäll!
Klara bor i Norby tillsammans med sina föräldrar och sina två systrar samt med deras nya familjemedlem, hunden Melvin. En av Klaras systrar är Josefin, som också sitter med i USS.
När Klara inte är i stallet så gillar hon att springa/träna, vara med kompisar och mysa med Melvin.
Snabbfrågor!
Favoritmat: Kött, klyftpotatis och god sås
Favoritdjur(förutom hästar): Hund
Favorithäst/ar: Quattro, men Cheenis är också söt!
Favoritämne: Matte och franska
Det här visste vi inte om Klara: Många kanske vet det vid det här laget, men Klara har också spelat freespee i några år. Det slutade med att hon spelade EM. Nu har Klara dock lagt freespeen på hyllan för att satsa mer på hästarna!

Josefin


Josefin, eller hennes riktiga namn är egentligen Karin Emelia Josefin Jonsson. Hon är glad och sprallig fjortårigtjej! Hon fyller år två dagar efter julafton, alltså den 26 december. Josefin går på Uppsala Musikklasser och kan därmed sjunga, hon gillar även att spela pingis men ridning är förstås en av de bästa sakerna hon vet!

Hon bor i Norby, alltså i Uppsala med sin familj, två systar, en mamma och en pappa. Där bor även hennes djur, en pudel, fiskar och hamstrar. En annan rolig sak att fördriva tiden med är även matlagning, bakning såsom att tillaga underbara måltider, enligt Josefin.

Josefin reser även ganska ofta med sin familj, dessa resor brukar vara väldigt roliga, på förra resan var hela familjen i Thailand!

Josefin är i stallet måndagar, fredagar och söndagar. Dessa dagar så brukar hon spendera med Robin Hood, som är hennes foderhäst på Säva.Robin är även nu även en av hennes favorithästar. Hon har varit ute på några lokala tävlingar på Robin och nu i våras var hon med i hopplaget i div III!

 

Josefin är en tjej som vanligtvis brukar ha ett par jeans och en t-shirt på sig, så om du ser en tjej med ett leende på läpparna och de här kläderna så tveka inte att säga hej till henne, då även om hon gillar att retas med sina kompisar så bits hon inte. Det lovar jag!


Cecilia

Den 14 oktober 1997 kom en sprallig tjej till världen vid namn Cecilia Rydberg.
Cissi är en riktigt glad tjej som alltid kommer med roliga ideer!
Cissi rider på måndagar och hoppar i hoppspecialen på fredagar. Om ni skulle vilja fråga henne något speciellt så är det bara komma fram till henne, hon är jätte snäll! Cissi är också väldigt bra på att rätta till kragar som är vikta, fast ni behöver inte fråga om hjälp för hon kommer antagligen komma fram och ändra det även om du inte har frågat! Jag brukar säga till Cissi att hon är en perfektionist, vilket hon är ;)

Det här är Cissis första år i styrelsen och hon är ansvarig för skötarna tillsammans med Sara T. Detta sköter Cissi galant då hon är possitiv och hjälpsam.

Cissi bor någon km från Säva och går på Örsundsbro skolan, där alla coolingar går (t ex jag). Cissi är väldigt ambitiös i skolan så när hon inte är i stallet så brukar hon oftast sitta hemma och plugga!

Information av Sara B


RSS 2.0