JOSEFIN ANDERSSON

Josefin Andersson (hon vill stava sitt namn Josäfin Andersson) är en tjej som brukar syssla med att fota, rida och umgås med sina kompisar. Hon är 16 år och hon ääääälskar färgen lila. Josefin hänger alltid med på tävlingar och fotar alla ekipage, hon är en otroligt duktig tjej på att fota. Jag inspireras alltid av hur hon lyckas få fram så fantastiska bilder!

Josefin har sin häst Amigo, som är en tjock (klädsamt tjock) skäckig ponny som är otroligt charmig! Josefin och Amigo har startat någon enstaka gång i dressyr men hon har hopptävlat desto mera och med bra resultat! Amigo och Josefin håller mycket på med natural horsemanship, hon håller även på med massa olika tricks. Vilket Amigo tycker är superkul, men han tycker nog att det är roligast när han får sitt godis! ;) Josefin brukar säga att hon är busig nog att rida utan träns på Amigo, vilket stämmer mycket bra, det är väldigt coolt att se på när hon gör det. Då ser man samhörigheten mellan henne och Amigo.

Josefin har även en hund som heter Pirrie, som är super söt men Pirrie har mycket egen vilja och om hon inte gillar någon kan hon visa det tydligt, så därför håller oftast Josefins kompisar avstånd till Pirrie. Men Pirrie kan också vara väldigt gullig!

På fritiden umgås Josefin mycket med sin kära vänner, bland annat de kompisar som hon har i USS.
Josefin följer även en del TV-serie, till exempel Vampire diares, Josefin gillar filmer som är lite små läskiga (enligt mig!). När Josefin är med sina kompisar brukar hon träna magen mycket, genom att skratta. DÅ hon ofta får skrattanfall när hon tycker något är roligt, hon gillar även att berätta om alla saker Sara Trygg (jag) har gjort, såsom ramla i diken när det kommer bilar. Förutom att äta sura döskallar och äta på sina kompisars magar så pluggar hon väldigt mycket på fritiden! ;) Josefin håller även på att skriva en bok, eftersom hon älskar att skriva!

Du ska aldrig ställa dig i en toalettkö efter Josefin, för då får du vänta riktigt länge. För när Josefin går in på toaletten så är hon där minst 20 minuter, vad hon gör därinne är hitintills ett mysterium. Hennes vänner har klurat på detta fall under en långt tid...

Till sommaren slutar hon i nian och går ut Örsundsbroskolan och till gymnasiet början hon antagligen på GUC eller John Bauer, dessa skolor är datorinriktade. Detta passar Josefin väldigt bra då hon är duktigt på att göra saker med datorer.

Josefin är kassör i USS och när hon är i stallet behöver du inte tveka att fråga henne något, Josefin är väldigt lång och stor men hon är verkligen super snäll, cool och som Josefin själv brukar säga WUNDERBAR (underbar)!

Information av: Sara Trygg


Kommentarer

Skriv något här:

Skriv ditt namn här:
Kom ihåg mig?

Om du har, skriv din E-postadress här: (Bara vi ser)

Har du någon blogg/hemsida? Skriv den här:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0