SARA TRYGG



Ja, var ska man börja? Sara är en glad och sprallig tjej på 15 år, som nu går sista terminen i 8:an på Kunskapsskolan i Uppsala. Där pluggar hon för fullt hus hela dagarna, innan det sen bär av till stallet. Sara är en väldigt ambitiös tjej som har riktigt bra betyg i skolan, så vi tycker att hon är en plugghäst men de påstår hon då inte att hon är. Det är såklart jättebra att hon satsar i skolan, men jag undrar hur hon ibland hinner med allt eftersom att hon också satsar på ridningen. Hon måste ha bra disciplin!

 

Saras absoluta favorithäst är Bimlis Vallixi, som hon nyligen köpte av ridskolan. Hon är alltså numera hästägare men eftersom att Bimmis står kvar på Säva så ser vi mycket av henne. Om ni vill träffa på Sara i stallet så är hon där nästan varje dag och rider, och på fredagar rider hon i hoppspecialen.

Bimmis och Sara är ett fint team som är ute och tävlar tillsammans. De är riktigt söta! Hoppning är deras favoritgren, men det går bra för dem i dressyren också. Tillsammans har de redan plockat flera rosetter och vi hoppas att det blir fler!

Förutom att plugga och rida så umgås Sara med kompisar och leker med sina katter på fritiden. Redan som liten var hon intresserad av hästar och intresset har hållit i sig sedan dess. Förutom hästar älskade Sara att kolla på Anki och pytte när hon var liten, men det blir tyvärr lite mer sällan nu. Saras största rädslor är spindlar och att kolla på skräckfilmer, men hon visar det inte så ofta.

Sara bor ute i Vänge, antagligen någonstans ute i skogen men jag lovar dig att hon är en hipp-tjej i alla fall. Du har alltid roligt med Sara då hon är en tjej som bjuder mycket på sig själv och lätt får en att skratta. Det är riktigt roligt att hon nu sitter med i USS.

Sara kom med i USS år 2011 och sitter nu som suppleant. Tveka inte att fråga henne om saker, hon bits inte!

Information av: Sofie Haagensen


Kommentarer

Skriv något här:

Skriv ditt namn här:
Kom ihåg mig?

Om du har, skriv din E-postadress här: (Bara vi ser)

Har du någon blogg/hemsida? Skriv den här:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0