Josefin


Josefin, eller hennes riktiga namn är egentligen Karin Emelia Josefin Jonsson. Hon är glad och sprallig fjortårigtjej! Hon fyller år två dagar efter julafton, alltså den 26 december. Josefin går på Uppsala Musikklasser och kan därmed sjunga, hon gillar även att spela pingis men ridning är förstås en av de bästa sakerna hon vet!

Hon bor i Norby, alltså i Uppsala med sin familj, två systar, en mamma och en pappa. Där bor även hennes djur, en pudel, fiskar och hamstrar. En annan rolig sak att fördriva tiden med är även matlagning, bakning såsom att tillaga underbara måltider, enligt Josefin.

Josefin reser även ganska ofta med sin familj, dessa resor brukar vara väldigt roliga, på förra resan var hela familjen i Thailand!

Josefin är i stallet måndagar, fredagar och söndagar. Dessa dagar så brukar hon spendera med Robin Hood, som är hennes foderhäst på Säva.Robin är även nu även en av hennes favorithästar. Hon har varit ute på några lokala tävlingar på Robin och nu i våras var hon med i hopplaget i div III!

 

Josefin är en tjej som vanligtvis brukar ha ett par jeans och en t-shirt på sig, så om du ser en tjej med ett leende på läpparna och de här kläderna så tveka inte att säga hej till henne, då även om hon gillar att retas med sina kompisar så bits hon inte. Det lovar jag!


Kommentarer

Skriv något här:

Skriv ditt namn här:
Kom ihåg mig?

Om du har, skriv din E-postadress här: (Bara vi ser)

Har du någon blogg/hemsida? Skriv den här:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0