Sara B

Sara Bjerkliden är en trevlig tjej född 1998 och går alltså i 7an, och är väldigt duktig i skolan, och tillhör den yngre delen av styrelsen. Hon är ny i styrelsen för i år men vi tror att hon och de andra nya kommer att göra en jättebra jobb! Sara har mycket starka åsikter, något som man kan se på hennes blogg om man har varit inne där och kollat någon gång.

Sara har även en egen ponny som heter Ronda som hon köpte i december 2011. Innan Sara köpte Ronda stod hon på ridskolan (där hon fortfarande är uppstallad men nu äger Sara henne och inte ridskolan) och Sara var fodervärd på henne och tävlade redan då. Sara och Ronda tävlar i både hoppning och dressyr och de är väldigt duktiga! De har startat fälttävlan några gånger med finfina resultat. Eftersom Sara har en egen häst så är hon i stallet nästa varje dag så det är väldigt lätt att få kontakt med henne eftersom Sara är, precis som oss andra i USS, en glad och trevlig tjej, så var inte rädda för att gå fram och prata med henne om ni ser henne i stallet.

Bortsett från att rida och pyssla med sin häst gillar Sara även att fota (något hon är väldigt duktig på) och nörda tv-serier som till exempel, Vampire Diaries, Glee, Gossip Girl, Greek och Teen Wolf (vi äldre i styrelsen känner oss lite tveksamma till hur hon har tid att följa så många).


Information av Ebba

Kommentarer

Skriv något här:

Skriv ditt namn här:
Kom ihåg mig?

Om du har, skriv din E-postadress här: (Bara vi ser)

Har du någon blogg/hemsida? Skriv den här:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0