Sara T

Sara bor mitt ute i ingenstans (=i skogen i Vänge) men är, trots bristen på grannar och närhet till affärer och sådant, en väldigt glad och snäll tjej som man alltid har roligt tillsammans med. 
Just nu går hon i 9:an på Kunskapsskolan, men efter sommaren börjar hon i gymnasiet. Då vill hon gå natur på Rosendal och det blir nog inga problem för henne att komma in eftersom hon satsar mycket och har bra betyg i skolan.
Sara har en egen häst som står på Säva och han heter Bimlis Vallixi. Bimlis ägdes tidigare av ridskolan men sedan såldes han till Sara. De tävlar mycket i både hoppning och dressyr, och de ska vara med i båda Div.3 lagen i vår. Speciellt fin tycker jag att Bimlis har blivit i dressyren sedan han kom till Sara, hon har ridit ända upp till LA på honom med bra resultat! :)
Eftersom Sara är en riktig djurvän har hon inte bara en häst, utan även en hund och inte mindre än 3 katter. Hunden kallas för Cappo och är en mycket söt tibetansk terrier. Katterna heter Artemis, Asterix och Busan. Så på fritiden, när Sara inte pluggar eller är med sina kompisar, tillbringar Sara mycket tid med sina djur.
Sara kom med i USS förra året och satt då som suppleant. Numera är hon vice ordförande och skötaransvarig, vilket hon säkert kommer att fixa superbra.
Var inte rädda att fråga henne om det är någonting ni undrar, för hon svarar så gärna på era frågor!


Information av Klara

Kommentarer

Skriv något här:

Skriv ditt namn här:
Kom ihåg mig?

Om du har, skriv din E-postadress här: (Bara vi ser)

Har du någon blogg/hemsida? Skriv den här:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0