Josefin Jonsson

 

Josefin är en glad och sprallig tjej som är född 1997 vilket betyder att hon fyller 17 år i år. Josefin går på Rosendalsgymnasiet i Uppsala där hon läser den naturvetenskapliga linjen i klass Na13B.

  Förutom ridningen så är Josefin mycket duktig på att sjunga och har tidigare spelat både pingis och blockflöjt. Hon bor tillsammans med sina föräldrar och sina två systrar Elin och Klara, dock är Klara för närvarande i Australien under ett år men kommer hem sommaren 2014. Både Josefins mamma och Elin rider på Säva, så de är en riktig hästfamilj!

  Josefin är just nu fodervärd på C-ponnyn Robin Hood och tillsammans är de ute och tävlar regelbundet, främst i hoppning med fina resultat. Vill du träffa henne i stallet så ska du komma dit på måndagar, fredagar eller söndag som är de dagar hon rider på. Ser du henne så var inte rädd att gå fram och fråga om saker!

 

Josefin sitter som mejlansvarig i styrelsen men hjälper även till med skötarverksamheten som hon haft som tidigare ansvar. Josefin sitter i styrelsen för tredje året i rad och är därför lite av en veteran.

 

Skrivet av: Olivia Palle

 


Kommentarer

Skriv något här:

Skriv ditt namn här:
Kom ihåg mig?

Om du har, skriv din E-postadress här: (Bara vi ser)

Har du någon blogg/hemsida? Skriv den här:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0