Klara Jonsson

Klara är en glad och snäll tjej, född 1996 och är alltså 17 år gammal. Hon går naturlinjen på Rosendalsgymnasiet i klass Na12a.
Klara är veteranen i USS, hon har suttit med i 4 år! På de åren har hon hunnit vara både skötaransvarig, vice ordförande och ordförande. Nu är hon “bara” ledarmot men är även våran representant i stora styrelsen och sitter med i tävlingsgruppen. Snart kommer hon också vara en färdig ungdomsledare, hon har bara en helg kvar på utbildningen! Trots allt detta hinner Klara med en massa annat, t.ex att rida och vara i stallet. Hennes favorithäst är den gråa, väldigt söta ponnyn Arletta. Hon är även Klaras foderhäst och hon rider henne 3 gånger i veckan, dressyrspecial på onsdagar, hoppspecial på fredagar och uteritt på söndagar. På söndagförmiddagar jobbar Klara också i stallet. Så om du vill vara säker på att träffa henne är det någon av de dagarna som gäller!
Klara och Arletta tävlar hoppning och efter vad jag har hört går det mycket bra! De ska vara med i div. 3 ponnylaget nu i vår. Innan Arletta har Klara varit fodervärd på Quattro i två år och ridit Cheenis i en termin. När Klara inte rider brukar hon gymma en del och tycker även om att vara ute och springa. Dock inte på vintern då är det ju så kallt och mörkt! Då är hon hellre med sina kompisar eller kollar på ett avsnitt av Pretty Little Liars, den bästa tv-serien! (enligt henne).
Klara bor i Norby med sin familj och den ett år gamla dvärgpudeln Melvin. När Klara inte är i stallet, tränar, är med kompisar eller kollar på Pretty Little Liars, brukar hon vara med honom. De tar promenader, gosar också tränar hon honom till att göra trix. De går också olika kurser som t.ex. agility och rallylydnad.

Klara har ju suttit med i USS väldigt länge men det här blir den sista terminen. Hon ska nämligen åka till Australien som utbytesstudent i höst och vara där ett helt år!

 

Av Alva


Kommentarer

Skriv något här:

Skriv ditt namn här:
Kom ihåg mig?

Om du har, skriv din E-postadress här: (Bara vi ser)

Har du någon blogg/hemsida? Skriv den här:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0